Fisk o Vin i Vinkällaren blev en SUCCÈ!
Foton kommer snart

Söndagsbuffé på River Café 3 mars

Marianne o Harry
En skål i glada vänners lag
Harry den siste Cafépianisten
Marianne i full gång

2012-11-16

OSTRON o PORTER

Fredagskvällen på River Café blev en succé med "Ostron o Porter"

Ostron serberades gratinerade, rökta och naturell tillsammans med Grebbestads Ostronporter.

Därtill bjöds det också på hummer och Champagne.

Klicka på bilden

Bittan, Tommy och Lars
Ann, Lars och Lasse
Eva, Gert och Anette
Elinor och Per med en av sina gäster
Elinor och Per med sina gäster
Marie, Christer och Bert
Marie, Christer, Berit och Svante
Berit, Christer och Svante
Ingela, Lennart och Bert
Etelka, Peter och Gill
Gith, Björn och Riina
Riina, Marcus och Björn
Gith, Björn och Riina
Peter med tomma skal.
Etelka, Peter och Gill
Lasse, Ann, Lars, Tommy och Bittan
Elinor, Inga, Eva och Gert
Ingela, Lennart och Bert
Ingela och Lennart samt Bert i hörnet
Marie, Christer, Berit och Svante

2012-09-16

SKALDJURSTUR TILL HÖNÖ

Söndagen den 16 september gjorde vi en "skaldjurskryssning" som blev väldigt lyckad!

 

Ett 20:tal av oss hade samlats på Kvarnpiren för att med den gamla fiskbåten "Svanen West" tuffa ut till Hönö Klåva och ett mycket uppskattat besök på Fiskemuseet med sin unika samling av historiska minnen från det gamla fisket i Skärgården.

Här får du några glimtar ifrån den aktiviteten...

Foto: Lennart Börjesson

Rune underhöll oss innan vi la ut från Kvarnpiren.
Räddas vad som räddas kan, när det gungar.
Avslutningen på turen gjordes tillsammans med Cognac i påse.

Årets Hummersupé den 29 sept. på Styrsö Skäret avnjöts av ett par medlemmar

(se nedan)

Foto: Lennart Börjesson

2012-09-18

KNIVSKOLA MED MAGNUS

Tisdag den 18 september höll Magnus Sundqvist från det gamla familjeföretaget från 1963 "Sundqvist" den mycket uppskattade "Knivskolan" där deltagarna fick en lektion om knivar, kvalié, tillverkning och som de flesta inte hade en aning om att knivar har en hållbarhet i många år om man sköter dem rätt.

Foto: Lennart Börjesson

O, ja! Japanerna ligger långt före oss när det gäller knivstål.
Kan man kombinera olika stål i en kniv?
Några av våra medlemmar på Knivskolan
Mackan avnjöts tillsammans med vin eller öl och nu väntar en lektion av stål