Klicka på bilden...

 

 

Äldre aktiviteter

2012-12-04 bjöds det in till SILLPROVNING OCH SNAPS

Sillprovningen i Fiskhuset Svanen besöktes av en massa medlemmar som både åt gott från Fiskhuset Svanens egna inlagda sillar.

Inte bara sillar stod på menyn, utan även rökt sej och Najadlax (både rökt o gravad) som Tommy på Svanen själv rökt ute på piren.

2012-11-16 Ostron & porter, hummer & Champagne

Vi bjuder in våra medlemmar som också gärna tar med sig några av sina vänner till vår novemberaktivitet som är tänkt att bli en lite udda kväll med ostron och en anpassad "Ostronporter" från Grebbestads Bryggeri, samt ½ hummer med Champagne. Lite kåseri om porter blir det om varför det tagits fram just en porter för ostron.

Bilder från aktiviteterna finns här...

2012-11-07 VIP-kväll hos Sundqvist
Vi har fyllt på Outleten med massor av bra fynd, bland annat från Global! Som vanligt mellan 50-70% rabatt! Under kvällen har du också möjlighet att handla av vårt ordinarie sortiment i vårt showroom* till 20% rabatt. Passa på att titta närmare på våra nya fina gjutjärnsgrytor från Chasseur för höstens alla goda smaker.

2012-09-18 Knivskola

En kväll med massor av kunskap om knivar. Magnus Sundqvist från det gamla familjeföretaget Sundqvist berättar och demonstrerar nästan allt om knivar.

Användning av olika knivar, kvalitet på knivar, olika tillverkningsmetoder från det enkla knivbladet till det mest extrema från Asien, hur vi sköter våra knivar och en massa annat.

Det kommer att serveras en skaldjurslandgång, en öl eller ett glas vin till det facila priset av 100:-

Öl och vin kan sedan köpas till attraktiva priser.

Anmäl er snarast då antalet platser är begränsat till 25.

För denna kväll som ger både kunskap, mat o dryck betalar ni endast 100:-/pp som betalas på plats.

Bilder från aktiviteterna finns här...

2012-09-16 Skaldjurstur med Svanen West

Vi startar eftermiddagen från Kvarnpiren den 16 september kl. 12,00 med den K-märkta fiskebåten "SVANEN WEST" och lägger ut mot Hönö Klåva och ett besök på "Fiskemuseet"

Efter museebesöket men innan vi går vidare avnjuter vi en läcker skaldjursbuffé ombord på båten.

Ta med egen valfri dryck, men öl, vin, vatten samt läsk finns även att köpa till attraktiva priser.

Efter detta tar vi en tur runt Vinga och kanske en liten sälsafari om vädret tillåter, innan vi sätter fören mot Eriksberg igen och lägger till vid Kvarnpiren ca 4 timmar efter start.

För denna resa i fiskets historia och skaldjursbuffén betalar ni 495:-/pp

Bilder från aktiviteterna finns här...